Påverka, utveckla och förstå

Ansök här

Gothia Akademis utbildning

NLP Business Practitioner (INLPTA) Premium

Gothia Akademis NLP Business Practitioner är en riktig premium-utbildning i NLP. Förklaringen är enkel:

Mycket höga deltagarbetyg

Utbildningen är inte bara gedigen, den får också höga deltagarbetyg. Gruppens snittbetyg brukar ligga mellan 4,7 och 4,9. Ett par gånger har snittbetyget varit 5,0 (skala 1-5).

Sveriges mest omfattande NLP-utbildning

Med 18 kursdagar (144 gemensamma utbildningstimmar) är det här Sveriges mest omfattande NLP-utbildning.

ICF-utbildning ingår

Vi är ensamma i Sverige om att kunna erbjuda en NLP-utbildning som också ger dig en certifieringsgrundande utbildning i coachning. Vår ICF-ackrediterade utbildning Diplomerad Coach (steg 1) ingår i din NLP Business Practitioner.

Förstklassiga lärare

Henrik Cederhed som är huvudtränare under utbildningen är en av Europas få NLP Master Trainers och Sveriges förste certifierade NLP Business Trainer. Dessutom får du träffa flera andra av landets starkaste NLP-profiler.

Certifiering genom INLPTA

Du kommer att utbildas och certifieras genom Sveriges största och mest respekterade NLP-organisation (INLPTA).

Unika fortsättnings-möjligheter

Gothia Akademi kan erbjuda vidareutbildning på master-nivå både. Den som går vår ICF-ackrediterade förändringsledarutbildning har tillräckligt med utbildning för att certifierad på ICF:s högsta nivå – ICF Master Certified Coach (MCC). Den som går vår utbildning till NLP-coach har möjlighet att certifieras som NLP-coach genom INLPTA (vilket vi är ensamma i Sverige om att kunna erbjuda). Och den som har gått både förändringsledarutbildningen och NLP-coachutbildningen har dessutom möjlighet att INLPTA-certifieras som NLP Business Master Practitoner.

Tipsa en vän:

Du kan inte bli missnöjd eftersom det är kvalité rakt igenom, från ansökan till examination. Jag har aldrig gått en så proffsigt utförd utbildning. Alla utvecklas på Gothia Akademi.

Petra Ahlcrona Franklin

Ahlcrona Design AB, Trollhättan

En utbildning med mycket hjärta och betydande gemenskap, där jag som människa vuxit och skapat min verktygslåda av ögonöppnande verktyg.

Sandra Olofsson

Innovationscoach, Mittuniversitetet, Östersund

Det jag har fått genom min utbildning är självinsikt och jag har blivit tryggare och skickligare i min profession.

Lars Lagerstedt

Organisationskonsult och Coach, Gaia Leadership, Stockholm/Göteborg

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig till dig som vill få praktiska och direkt användbara verktyg för att förstå, utveckla och påverka både dig själv och din omgivning. Du kommer att ha fantastiskt mycket nytta av utbildningen – både privat och professionellt.

Utbildningen kräver inga förkunskaper men vi håller ett mycket uppskattat tempo under utbildningsdagarna för att snabbt få upp alla på en hög nivå.

En grundutbildning i NLP passar utmärkt för dig som arbetar som ledare, säljare, personalare, lärare, konsult, massör, politiker, talare, terapeut, informatör, marknadsförare eller inom vården. Du kan också gå utbildningen av rent personliga skäl eftersom du kommer att få massor av självkännedom på köpet. Utbildningen är ett utmärkt sätt att skaffa sig verktyg för livet.

Innehåll och kursmaterial

Utbildningen är upplevelsebaserad och mycket praktiskt inriktad. Korta genomgångar varvas med övningar, reflektioner och diskussioner.

Du kommer att få en mängd verktyg för att förstå, utveckla och påverka både dig själv och din omgivning. Du kommer bland mycket annat få lära dig att:

 1. Kommunicera med precision
 2. Förändra ditt och andras synsätt
 3. Tänka kreativt
 4. Hitta nya lösningar
 5. Skapa nya perspektiv
 6. Styra uppmärksamhet
 7. Påverka känslor, beteenden och tankar
 8. Skapa attraktiva mål
 9. Arbeta med värderingar
 10. Bryta negativa reaktioner och vanor
 11. Göra det du är bra på ännu bättre
 12. Lösa konflikter
 13. Förhandla framgångsrikt
 14. Övertyga

Genom hela utbildningen kommer du att öka din självkännedom och få arbeta med din egen personliga och professionella utveckling.

Gothia Akademis NLP-utbildning kommer du kunna använda för att förstå, utveckla och påverka kollegor, kunder, vänner, anställda, sjuka, idrottare, ledare, barn, dig själv och dina närmaste.

Ditt kursmaterial är resultatet av 10 års arbete och du får det inbundet som en bok med ditt namn tryckt på.

DIPLOM & CERTIFIERINGAR

Gothia Akademis NLP-utbildning ger dig möjlighet att, utan extra kostnad, certifieras som NLP Business Practitioner genom INLPTA – Sveriges största och mest välrespekterade branschorganisation för NLP-utbildare. Utbildningen gör dig också till Diplomerad Coach och uppfyller utbildningskraven för ICF-certifiering som coach.

1) Diplomerad Coach

2) NLP Business Practitioner (INLPTA)

Dessutom har du möjlighet att efter 100 timmars erfarenhet ansöka om ICF-certifiering som ICF Associate Certified Coach (ACC).

DINA LÄRARE

Eftersom vi bara finns i Göteborg får du alltid ta del av våra bästa lärare – hela tiden.  Vi har expertis på allra högsta nivå både när det gäller coachning och NLP. Henrik Cederhed som är huvudtränare på Gothia Akademi är en av Europas få NLP Master Trainers och en av Sveriges två certifierade NLP Business Trainers. Han är utbildad av skaparna av NLP – Richard Bandler och John Grinder samt av INLPTAs internationelle koordinator Wyatt Woodsmall som bland annat har utbildat Anthony Robbins – en av världens främsta coacher, talare och författare inom personlig utveckling och prestationspsykologi.

Tillval – ACTP-examination

En ACTP-examination är en 1 timme lång individuell coach-examination. Om du väljer detta tillval så är din utbildning inte slut när den sista gemensamma utbildningsdagen är klar. Då följer istället en praktikperiod, där det rekommenderas att du gör i alla fall 10 samtal med egna övningsklienter. Det är inte ett krav, men en rekommendation. Praktikperioden avslutas med din individuella examination.

Genom att göra den individuella examinationen så kommer du få ut ett utbildningsintyg som uppfyller utbildningskravet för att certifieras som ICF Professional Certified Coach (ICF). Detta tillval ger dig helt enkelt möjlighet att få ut ett intyg på att du coachar som ett fullblods-proffs, och att kunna kalla dig:

“Diplomerad Professionell Coach”.

Vi vill påstå att ett ACTP-intyg är det absolut finaste och värdefullaste utbildningsintyg man kan ha inom coachning. Eftersom det är väldigt sällsynt att man är intresserad av NLP men inte av coachning, så väljer de allra flesta detta tillval. Investeringen är 5 000 kr + moms. Du behöver inte bestämma dig om tillvalet innan du fyller i din ansökan.

MÄNGDER MED ANDRA FÖRDELAR

Personlig feedback

Under utbildningens gång kommer du att få mängder av personlig feedback både från dina kurskamrater och dina lärare.

Egen ”lyxcoach”

De flesta kursdeltagare blir erbjudna en gratis “lyxcoach”. Lyxcoachen är en person som går vår ettåriga coachutbildning och snart är klar med sin utbildning.

Finansiering

För privatpersoner erbjuder vi avbetalningar upp till 24 månader och för småföretagare upp till 12 månader.

Boende

Det är fantastisk roligt att våra deltagare är beredda att resa både från Sveriges alla hörn och från våra grannländer. Vi tipsar gärna dig som reser om bra boenden i olika prisklasser.

Fortbildning

Gothia Akademi arrangerar kontinuerligt seminarier, fortbildningsdagar och andra aktiviteter för att du ska få möjlighet att uppdatera dig, nätverka och få inspiration. Det mesta bjuder vi våra tidigare kursdeltagare på helt gratis som rent mervärde – bara för att du hade den goda smaken att välja Gothia Akademi. En utbildning hos Gothia Akademi är mycket mer än ett vackert kursmaterial i bokhyllan, det är ett erbjudande om livslångt lärande.

Vidare studier

Eftersom du får ett certifikat från en organisation som inte bara har ett internationellt klingande namn så kan du välja att vidareutbilda dig över stora delar av världen. Gothia Akademis utbildning gör det möjligt för dig att bygga på med en utbildning till NLP Master Practitioner och sen till NLP-utbildare (NLP Trainer). Vi är dessutom det enda Svenska utbildningsföretag med rätten att erbjuda INLPTAs påbyggnadsutbildning Certifierad NLP-coach som vi fr.o.m. 2012 har integrerat i vår NLP Business Practitioner och vår NLP Business Master. Det innebär att om du har gått vår NLP Business Practitioner och sedan går vår NLP Business Master så ingår möjligheten att certifieras som coach med NLP-inriktning helt utan extra kostnad (värde 14 000 + moms). När du är klar med din Master Practitioner kommer du också att ha tagit del av hela vår ICF-ackrediterade ACTP-utbildning i coachning. Det betyder att du har en coachutbildning som är certifieringsgrundande för ICF – både på grundnivå (ACC) och avancerad nivå (PCC).

UNDVIK BESVIKELSE – ANSÖK OM PLATS I GOD TID

Eftersom vi bara finns i Göteborg och antalet platser är begränsade, är trycket på våra utbildningar stort. Gör din ansökan i god tid så att du har möjlighet att få en plats till just den utbildning du vill gå. Våra utbildningar brukar vara fullsatta långt innan kursstart. Vi kan tyvärr inte ta emot alla som vill gå och det är lika tråkigt varje gång vi måste neka någon en plats för att utbildningen redan är full – så gör din ansökan i god tid.

“I am still learning.”

Michelangelo