REFERENSER

Förändringsledare (steg 3)

Här hittar du referenser från våra tidigare kursdeltagare. Förändringsledarutbildningen är en av terminerna i vår Masterutbildning. Eftersom du nu kan välja att läsa enbart en av Masterutbildningens terminer, har vi från och med 2015 valt att dela med oss av referenserna per termin.

Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under ”Om oss”/”Kvalitetssäkring”.

Förändringsledarutbildningen är nödvändig för att möta företags behov av förändring. Utbildningen är fantastisk och jag har fått personlig utveckling som jag kan använda både på jobbet och privat.

Michael Jönsson

Arbetsledare, Loomis Sverige AB, Göteborg

Det bästa med utbildningen är känslan av trygghet och inspiration som kommit från att vi tidigare hade ritningar för att bygga hus och nu kan vi rita och bygga själva efter behov. Under utbildningen får du gå från lärling eller vanlig byggare till att bli byggherre/landskapsarkitekt.

Thomas Borg

coach/organisationskonsult, Arbetslivsresurs, (Kalmar län) Vimmerby

Den självklara fortsättningen. Gruppen blir oerhört sammansvetsad och individerna i den hjälper varandra till utveckling och framgång. Det bästa med förändringsledarutbildningen är att jag inte är mitt beteende. Jag har kraft och har fått verktyg att korrigera oönskade beteenden och för att utveckla de andra. Nu ska jag lära andra detta.

Marie Louise Alderlid

Rekryteringskonsult, Bohmans Nätverk, Malmö

Outstanding. Du blir mer fri och får en betydligt högre nivå på din utbildning. Den främsta anledningen till att gå förändringsledarutbildningen är att du går från kunskap till kompetens.

Nils Lif

Konsult ledarskapsutveckling, Wressel Consulting /Försvarsmakten, Vänersborg/Sverige

Det är nu bitarna landar och frihetskänslan i coachningen infinner sig. Jag har fått en mycket bredare grund att stå på , frihet och självförtroende.

Madeleine Fiedler Andrén

HR Manager (vik), Bluetest, Göteborg

Fantastisk - något som alla borde gå! Det som skiljer sig från grundutbildningen är att jag har fått mer frihet att experimentera med det jag lärt mig. Jag har fått fler insikter i hur jag kan använda mina byggstenar. Utbildningen knyter ihop säcken på ett bra sätt. Den främsta anledningen till att gå Förändringsledarutbildningen är att man får lära sig att hantverka och lära sig förstå och använda modellering.

Emma Johansson

Arbetsledare/beteendevetare, Karlskoga kommun, Karlskoga

Mycket bra. Det bästa är djupet, insikterna och att komma på banan igen. De främsta anledningarna till att gå utbildningen är engagemanget, Gothia Akademi, nätverket och kompetensen.

Lars Cronehag

Mental Optimering, Cronehag Coaching / Konsultchef WE Consulting, Göteborg

Jag har utvecklat mig själv och mitt ledarskap. Det bästa med utbildningen var de verktyg vi fick, självständighet och säkerhet samt att träffa fler människor som har samma intresse.

Christina Nüske

Process leader, IKEA Food Services AB, Malmö

Jag har fått nya verktyg och ett mycket större spelrum som coach. Utbildningen är värdefull och givande. Du får ut vad du satsar.

Jonatan Andersson

Produktchef/strateg, Ragn- Sells, Göteborg

Förändringsledarutbildningen är praktisk, spännande och fördjupande. Toppenbra som vanligt Gothia Akademi.

Nikola Tramontana

ICF Professional Certified Coach (PCC), Form träning & hälsa AB, Uppsala

Jag började utbildningen direkt efter den första terminen på grundutbildningen och det har varit toppen att få allt i ett svep. Utbildningen har både fördjupat och breddat min kunskap. Tack för allt! Det har varit magiskt!

Johannes Nygren

Föreståndare på HVB för ensamkommande barn, Livsanda Care AB, Göteborg

För mig passade det toppen tidsmässigt att börja utbildningen direkt efter första terminen på grundutbildningen. Den här utbildningen gör att det händer saker på djupet, både vad gäller verktyg och egen utveckling. Vi har gått från att använda mallar till att designa själva. Stort tack. Ni är grymma.

Louise Abild

Affärsutvecklare, coach, mentor, LouiseAbild.se, Göteborg - Palma

Det var 4-5 år sedan jag gick grundutbildningen och nu var jag redo att ta nästa steg. Den här utbildningen har gett en underbar fördjupning och satt grunden i ryggraden. Så bra!

Lina Molander

ICF Professional Certified Coach (PCC), Certified INLPTA Master Practitioner, egen frilans, Falun

Den här utbildningen är för den som verkligen vill vässa sin kunskap med djup, skärpa och självklarhet. Jag har har fått möjlighet att skapa min egen stil. Utbytet med de andra i gruppen har varit fantastiskt. Alla vill verkligen utvecklas och göra sitt yttersta. Jag kommer att sakna er! Varmt tack för fina utbildningar!

Maria Norén

Coach, konsult och utbildare, Ydimer Management AB, Luleå

Jag började denna utbildning ca två år efter att jag var klar med grundutbildningen. Några saker behövde jag repetera men det var egentligen inget problem med det. Det har varit en utvecklande och givande utbildning i en härlig liten grupp. Väldigt bra upplägg och mycket användbart material.

Linda-Marie Haglund

Konsulent i Nets, Nets, Oslo, Norge

Det här är en lärorik, kul och utvecklande utbildning i en mindre och ännu mer motiverad grupp. För mig var det ett år mellan grundutbildningen och denna utbildning. Det fungerade utmärkt.

Peter Henriksson

Civilingenjör, Syntell AB, Stockholm

Det här utbildningen är en utvecklande fördjupning. Jag tyckte det bästa var MCC-coachningskunskapen samt dagarna om värderingar och föreställningar.

Katarina Callaghan

Professionall ledarskapscoach och mentor, Battle, Storbrittanien

Denna utbildning ger en fördjupning i förändringsprocesser för individer, grupper och organisationer. För mig var det perfekt att påbörja den direkt efter den första terminen på grundutbildningen. Förutom värderingsdagen och modelleringarna så tyckte jag att balansen i helheten var det bästa. Fantastiskt bra!

Birgitta Andrén Åkerblom

Executive between assignments, Göteborg

Det bästa med utbildningen har varit bredden och djupet. Den har varit väldigt utvecklande och givande. Ett stort tack!

Anders Hjort

Stridspilot, försvarsmakten, Vänersborg

Jag har fått fler verktyg till min verktygslåda genom att gå utbildningen. Den finslipar och ser till grupperspektivet genom att gå ner till individen.

Maria Turnbull

Företagsrådgivare, CM Business Flow AB, Göteborg

Förändringar är konstanta som sker hela tiden och den här utbildningen ger förutsättningar för att klara det. Jag har fått mycket bra verktyg och modeller att arbeta efter.

Ellinor Ivarsdotter

Clas Ohlson AB, Insjön

Du får en chans att vässa dig själv och du möter fantastiska människor under din utbildning. Jag har fått mer fokus, skärpa och djup.

Hannah Larsson

Coach & Trainer, Handelshögskolan, GU, Göteborg

Det är en hög kvalité på lärare och material. Jag har fått trygghet i mig själv att hitta min egen väg.

Samka Nyberg

Gruppchef, Beteendeutvecklare, Arbetslivsresurs, Linköping

Genom att gå utbildningen får man en äkta och utvecklande fördjupning i förändringsprocessen.

Birgitta Granquist

Partner, PwC, Göteborg

Säcken fylls och sluts och min egen resa får fart. Materialet är uppdaterat och aktuellt och kunskaperna som jag får är direkt applicerbara i min yrkesverksamhet. En fantastisk utbildning, genomförd av utbildare med högsta kompetens inom området.

Tina Kristina Rosén

Senior Konsult, Wenell Management AB, Göteborg

Utmanande & utvecklande utbildning som verkligen går på djupet och lämnar ingen oberörd. Den ger goda kunskaper inom förändringsledning i grupper och organisationer. Jag har lärt känna ännu fler fantastiska och kunniga personer.

Ida Hultberg

Stockholm

A+. Gå utbildningen om du vill skapa förändring på riktigt. Du får verktyg för livet både professionellt och privat. Teori och praktik blandas i en härlig coctail.

Dennis Larsson

CEO – Business Transformation Coach, MOSO, Stockholm

En personlig resa som förklarar ”världen” och som gör skillnad på mig som coach och som individ. Innebörden av coachning vidgas.

Ebba Vallgårda

Coach, Förändringsledare, You Make Sense, Stockholm/Göteborg

“I am still learning.”

Michelangelo