Kvalitetssäkring

Gothia Akademis utbildningar är kvalitetssäkrade av International Coach Federation (ICF) och International NLP Trainers Association (INLPTA). Vår ettåriga coachutbildning ”Gothia Akademis premium-paket” har dessutom fått ICF:s finaste ackreditering – ACTP (Accredited Coach Training Program), vilket innebär att vi har fått förtroendet att genom vår examination utgöra den sista kvalitetskontrollen av dig som vill bli ICF-certifierad coach.

Alla Gothia Akademis medarbetare är certifierade via ICF, INLPTA eller via båda organisationerna.

ICF

ICF är världens största branschorganisation för professionella coacher. Det är en oberoende organisation som kvalitetssäkrar coachutbildningar samt coacher. ICF arbetar med att sätta en hög etisk standard inom professionen.
Läs mer om ICF på www.coachfederation.org

INLPTA

INLPTA säkerställer kvalitet, professionalism och etik i de NLP-utbildningar som hålls av anslutna tränare. En INLPTA tränare har minst 400 timmars NLP-träning bakom sig och omfattande teoretiska studier.
Läs mer om INLPTA på www.inlpta.se

Det är naturligtvis bra att vi har denna typ av kvalitetssäkringar, samtidigt är vi helt övertygade om att den vassaste kvalitetssäkringen är den vi gör själva. Det är inte en slump att våra utbildningar har så höga snittbetyg.

“I am still learning.”

Michelangelo