Tillval

NLP-certifiering (tillval)

Gothia Akademi har utbildat och certifierat coacher, chefer, HR-personal, konsulter, säljare, vårdpersonal etcetera i NLP sedan 2002. Våra NLP-utbildningar har alltid varit inriktade på coachning och användning av NLP i arbetslivet.

Vi är anslutna till Sveriges, Europas och världens största sammanslutning av NLP-utbildare - International NLP Trainers Association (INLPTA). För oss är det viktigt att våra utbildningar ligger i linje med vetenskap och beprövad erfarenhet. Det är också viktigt att det vi lär ut är praktiskt användbart i vardagen - så som den ser ut för de flesta människor. 

När du går Gothia Akademis premium-paket (steg 1 & 2) så har du möjlighet att välja till INLPTA-certifiering som NLP Business Practitioner (NLP-användare med inriktning på arbetslivet). Du får då möjlighet att delta i en extra utbildningsdag. Tillvalet kostar 5 000 kr + moms. Det är ett extremt prisvärt tillval eftersom Gothia Akademi är ensamma om att kunna erbjuda något liknande. Alla andra måste gå en separat utbildning (35 000 kr + moms – 55 000 kr + moms). Läs mer om NLP på nlp.se.

Om du vill du ha en förstklassig verktygslåda för att påverka, utveckla och förstå både dig själv och andra – då ska du gå vårt premium-paket (steg 1 & 2). Vill du dessutom ha papper på dina NLP-kunskaper då är det här tillvalet ett självklart val.

Det här är också en anledning till att så många reser så långt för att gå sin utbildning hos Gothia Akademi.

Tipsa en vän:

Proffsigt uppsatt, härligt utmanande, spännande innehåll och praktiskt tillämpbar.

Conny Hjortsberg

IT-chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

En intensiv, givande och prisvärd utbildning med bra upplägg och praktiska övningar. Proffsigt.

Carl Ternstedt

Producent/Coach, TEDx Göteborg, Göteborg

Jag kan inte tänka mig att det skulle finnas en bättre coachutbildning i hela Sverige. De kombinerar ICF och NLP och det kan inte bli mer professionellt - upplägget och allt omkring.

Suzanne Lång

Effektivitetskonsult, Kompetensakademin Norden AB, Göteborg

“I am still learning.”

Michelangelo