Tillval

NLP-certifiering (tillval)

Gothia Akademi har utbildat och certifierat coacher, chefer, HR-personal, konsulter, säljare, vårdpersonal etcetera i NLP sedan 2002. Våra NLP-utbildningar har alltid varit inriktade på coachning och användning av NLP i arbetslivet.

Vi är anslutna till Sveriges, Europas och världens största sammanslutning av NLP-utbildare - International NLP Trainers Association (INLPTA). För oss är det viktigt att våra utbildningar ligger i linje med vetenskap och beprövad erfarenhet. Det är också viktigt att det vi lär ut är praktiskt användbart i vardagen - så som den ser ut för de flesta människor. 

När du går Gothia Akademis premium-paket (steg 1 & 2) så har du möjlighet att välja till INLPTA-certifiering som NLP Business Practitioner (NLP-användare med inriktning på arbetslivet). Du får då möjlighet att delta i en extra utbildningsdag. Tillvalet kostar 5 000 kr + moms. Det är ett extremt prisvärt tillval eftersom Gothia Akademi är ensamma om att kunna erbjuda något liknande. Alla andra måste gå en separat utbildning (35 000 kr + moms – 55 000 kr + moms). Läs mer om NLP på nlp.se.

Om du vill du ha en förstklassig verktygslåda för att påverka, utveckla och förstå både dig själv och andra – då ska du gå vårt premium-paket (steg 1 & 2). Vill du dessutom ha papper på dina NLP-kunskaper då är det här tillvalet ett självklart val.

Det här är också en anledning till att så många reser så långt för att gå sin utbildning hos Gothia Akademi.

Tipsa en vän:

"Det här är en utbildning i praktiskt ledarskap och kommunikation, hur man uppnår resultat och berikar sitt liv på alla områden. Leda kan alla göra – oavsett formell befattning! Utbildningen var mer praktiskt inriktad än jag hade förväntat mig – vilket var superbra! Den teoretiska delen var också något jag uppskattade eftersom den skapar sammanhang. Metodiken och teknikerna är verkligen effektiva! Jag kommer att fortsätta använda det jag lärt mig dagligen - för eget bruk och i mötet med andra (både privat och på jobbet). Otroligt givande!"


Åsa Molnar

Projektledare, Antenn Consultning, Örebro

Proffsigt uppsatt, härligt utmanande, spännande innehåll och praktiskt tillämpbar.

Conny Hjortsberg

IT-chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

En intensiv, givande och prisvärd utbildning med bra upplägg och praktiska övningar. Proffsigt.

Carl Ternstedt

Producent/Coach, TEDx Göteborg, Göteborg

“I am still learning.”

Michelangelo