Verktyg för coachande ledarskap

Ansök här

Gothia Akademis utbildning

ABC för högeffektiv coachning

Ta del av några av Gothia Akademis bästa modeller och verktyg för högeffektiv coachning och få fart på ditt coachande förhållningssätt.

Målgrupp
Det här är utbildningen för dig som är sugen att testa på coachning, vill leda med ett coachande förhållningssätt och skaffa dig verktyg som är direkt användbara i din roll på jobbet. Det ger dig också en möjlighet att testa på Gothia Akademi och själv förstå varför de som går någon av våra längre utbildningar är så nöjda med sitt val. Utbildningen kräver inga förkunskaper, men vi håller ett mycket uppskattat tempo.

Dina lärare
Eftersom vi bara finns i Göteborg får du alltid ta del av våra bästa lärare – hela tiden.  Vi har expertis på allra högsta nivå både när det gäller coachning och NLP.

Vidare studier
Utbildningen berättigar till 2 000 kr + moms i rabatt om du anmäler dig till någon av våra längre utbildningar inom 6 månader.

Tipsa en vän:

INNEHÅLL

 

Coachning som utvecklingsmetod
Här går vi igenom vad coachning är och inte är, samt hur det förhåller sig till områden som rådgivning, träning, terapi och undervisning.

Kraftfulla frågor
Under detta moment går vi igenom hur du kan formulera dina frågor så att de får bästa möjliga effekt, oavsett i vilket sammanhang du vill kunna coacha på ett kraftfullt sätt.

Problemlösning
Att kunna lösa vanliga problem som uppstår i coachning är en av helt avgörande betydelse för hur du lyckas med din coachning. Här går vi igenom några vanliga problem och hur du konkret löser dem.

Från snack till verkstad
Att sätta mål och göra handlingsplaner är en viktig del i effektiv coachning men det är inte allt. Under detta moment kommer du få lära dig vad du kan göra för att skapa goda förutsättningar för att det inte bara ska bli snack – utan mycket verkstad också.

Det är en fullspäckad dag då du kommer att få massor av träning i några av de bästa coachnings-grepp Gothia Akademi har att bjuda på. En dag är naturligtvis alldeles för lite för att bli en fullfjädrad coach men vi vågar lova att du kommer att få med dig värdefulla verktyg som du kan använda direkt i din vardag – både hemma och på jobbet.

 

“I am still learning.”

Michelangelo