REFERENSER

Masterutbildning

Här hittar du mängder av referenser från våra tidigare kursdeltagare. Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under ”Om oss”/”Kvalitetssäkring”.

Tveka inte, gå den! Du kommer att få en större förståelse, mer kunskap och du blir en vassare coach!

Mattias Korpi

Uddevalla

Ett riktigt bra upplägg med omtanke och professionalism i varje detalj. Utbildningen har gett mig trygghet i min kunskap, och en framtidsplan som jag ser fram emot.

Karin Dreik

Certifierad ICF-coach & NLP Business Communication Master Practitioner

Extraordinärt bra! Det bästa med utbildningen är att den ger en ökad frihet i professionen. Modelleringen gav mycket.

Susanne Gustafsson

Utredare, Skolinspektionen, Orust

Det finns lika mycket till att lära efter din practitioner. Det bästa med Mastern var att få mer av allt och att få arbeta vidare med tidigare verktyg.

Nicolina Moe

Pension- och försäkringsrådgivare, SEB Pension & Försäkring, Göteborg

"Den stora fördelen med att gå mastern har för mig varit att tillsammans med underbara människor fått möjlighet att fördjupa och vidareutveckla mina kunskaper. Jag har klivit upp flera platåer. En vän frågade mig vad min största behållning av kursen har varit. Jag har funderat mycket på det och visst har jag lärt mig massa nya kraftfulla tekniker, blivit bättre presentatör och fått massa härliga språkmönster till min verktygslåda men för mig är svaret att min största behållning är att jag fått en större helhetssyn och ödmjukhet inför vad området har att ge."

Mats Bäck

Projektledare, Limeray, Göteborg

Mastern har gett mig en fördjupning och vidareutveckling av verktygen på ett sätt som breddar möjligheterna att anpassa till situationen och göra verktygen till mina "egna".

Mari Remse

Enhetschef, Halmstad kommun, Halmstad

Mastern har gett mig ett lugn, man ser helheten. You come full circle. Du får verktyg till att skapa förändringar på en djupare nivå och mer insikt i hur människor fungerar.

Christian Broddeck

NLP Master Practitioner, ägare Broddeck reserach, ICF-coach, Halmstad

Grundutbildningen var som att doppa tårna i vattnet. Under den här utbildningen har jag lärt mig att simma tryggt på djupt vatten. Det är så bra nivå på diskussioner, övningar och coachningstillfällen eftersom alla redan har grundkunskapen. Jag har fått ett fantastiskt nätverk av intressanta personer och en anteckningsbok full av insikter om mig själv. Fantastiskt kursinnehåll. Bäst hittills.

Jonas Fast

Konsult, Highest First AB, Göteborg

Mastern är en unik utbildning. Jag har trots allt 180 högskolepoäng i bagaget men har aldrig tidigare känt mig så flygfärdig som efter mastern!

Henrietta Emilson

Kommunikatör och coach, egenföretagare, Göteborg

Outstanding. Du blir mer fri och får en betydligt högre nivå på din utbildning. Den främsta anledningen till att gå förändringsledarutbildningen är att du går från kunskap till kompetens.

Nils Lif

Konsult ledarskapsutveckling, Wressel Consulting /Försvarsmakten, Vänersborg/Sverige

"Jag tycker att detta har varit väldigt intressant och spännande. Det här är som att "komma hem" jag har verkligen hittat något jag vill bli riktigt duktig på. Jag tycker jag bemästrar coaching och det är fantastiskt kul när någon på mitt jobb plötsligt säger "vad duktig du har blivit". Jag har fått trygghet i mig själv och min coaching. Detta har varit perfekt för mig!"

Marian Jenssen

Coach och personlig tränare, SATS Stavanger, Norge

"Jag hade höga förväntningar och de har definitivt överträffats. Under t.ex. modelleringsprojektet, som jag tyckte var både roligt och utvecklande, har redan fått ut många positiva upplevelser och framsteg i livet. Master är ett ”måste” om man tyckte practitionern var bra. Mastern är utan tvekan fantastiskt bra."

Sebastian Jacobsson

Coach, Mölnlycke

"Under utbildningen får man mer avancerade verktyg och mer nyanserad bild av sin egen förmåga. Det är en sporrande vidareutveckling. Vid sidan av att få träffas, skratta, byta idéer och utvecklas så är det bästa med utbildningen att få lära sig något nytt - många nya bra verktyg och språkmönster. Utbildningen har också gett mig en finjustering av befintliga verktyg, metoder, insikter och förhållningssätt."

Anders Rapp

Psykologistuderande, Göteborg

"Jag har gillat alla olika verktyg, övningar och diskussioner, och att få växa tillsammans med spännande och intressanta människor. Kanoners!"

Jonaz Björk

Projektledare, Region Halland

"Mastern är en gedigen utbildning för den som vill fördjupa sig inom coaching. Den har gett mig större flexibilitet som coach. Jag tycker att det var bra att det var många verktyg som går att använda i ett ”vanligt” samtal. Det finns grymt bra saker i mastern som jag inte skulle vilja vara utan. Det gör mig ännu mer positivt inställd till utbildningen. De utbildningar jag gått hos Gothia Akademi tidigare har haft en så hög nivå och den här var minst lika bra. Innan utbildningen fick man förklarat att mastern var ”djupare och bredare”. Jag kan bara hålla med. Och så tycker jag att boken är fantastisk. Oerhört kul att sitta och bläddra i den."

Joachim Syrén

Coach, Arbetscenter, Borås Stad

"Utbildningen har gjort att jag fått struktur på livet och faktiskt blivit lyckligare. Mastern innehåller ännu kraftfullare tekniker än grundutbildningen och har gjort mig mer stabil som coach. Jag känner mig kraftfull!"

Benny Antonsson

Student, masterprogrammet i socialpsykologi, Göteborgs Universitet

"Jag ville gå utbildningen för att utveckla mitt företag och mig själv som person. Vid sidan av den genomgående öppenheten och balansen så tycker jag att det bästa med utbildningen har varit just att man får jobba med sig själv. Det har bland annat resulterat i att jag lyckats förbättra min hälsa och börjat ändra mina värderingar om mig själv som säljare. Utbildningen har verkligen fördjupat mina kunskaper."

Per Dosenius

Sjukgymnast, Göteborg

"Jag ville gå utbildningen för att jag både privat och professionellt har haft oerhört stor användning av de verktyg som jag tidigare lärt mig. Efter grundutbildningen ville jag ha mer. Jag har med utbildningen fått mer lugn och trygghet i mig själv. En personlig favorit från utbildningen är alla nya fantastiska språkmönster. Det har varit givande att starta på en högre nivå och få bygga vidare på de tidigare kunskaperna. Jag känner mig tryggare som coach och under det här halvåret har det hänt väldigt mycket på jobbet för mig – saker som inte hade hänt utan min utbildning. Sammanfattningsvis är det här bland de allra bästa valen jag har gjort i mitt liv."

Petra Cederhed

Tf Informationschef, Veidekke Bostad AB, Göteborg

"Från Mastern har jag fått med mig häftiga verktyg och mer kontroll. Jag skulle kunna arbeta som coach och på sikt bli grym. Det bästa är att utbildningen har påverkat mitt sätt att leda och förstå personalen, och förändrat förhållningssättet tillmig själv och den jag pratar med. Jag är mycket glad för att jag bestämde mig för att gå utbildningen. Detta är det bästa jag har gjort för mig själv och min ekonomi."

David Falck

Företagsledare, Falcks Trafikskola, Uddevalla 

”Utbildningen har gett mig större förståelse och ett eget tänk. Jag har gått från att läsa innantill till att tänka själv. Det har gett mig ett större perspektiv. Mina favoriter från utbildningen var modelleringen och att designa mönster, och så har det blivit som jag planerat i min egen coaching.”

Henry Jällstrand

Psykoterapeut, kognitiv beteende terapi, BUP Göteborg

Utbildningen är en fördjupning av grundutbildningen där man går från att få verktyg till att skapa hantverk. Det känns just som en Master - mästar-nivå!

Malin Blomqvist

Organisationsutvecklare/Coach, Utveckling & Livskraft, Anderstorp

Mastern har varit utmanande och inspirerande. Jag har fördjupat, utvecklat och befäst mina färdigheter på ett sätt som gett mig självförtroende. Det känns komplett.

Callisto Utriainen

Lärare på Vuxengymnasiet, danslärare på egen dansskola, Göteborg

Mastern är utmanande och har gett fördjupade kunskaper som sitter i ryggraden. Mastern är anledningen till att gå grundutbildningen.

Anders Lundberg

Lärare, NLP Trainer, Skärhamn

Utbildningen har berikat mig med översikt, flexibilitet och social färdighet. Dessutom har jag träffat inspirerande, öppna, flexibla, roliga människor! Jag är mycket nöjd.

Mareike Franken

Leg. sjukgymnast, C & M Funktionell Fysioterapi AB, Ronneby och Karlskrona

Mastern ger en djupare förståelse och har gett mig större tillit till mig själv och min förmåga. Det är en gedigen utbildning.

Ingela Munther

Leg. optiker, Munther Optik, Hultsfred

Mastern är en fördjupning med mer fokus på dig själv. Den har gett mig verktyg för djup personlig utveckling. Magiskt.

Martina Ljungberg

Student och maskinoperatör, Göteborg

En kanonutbildning med kvalitet ut i fingerspetsarna. Den är fördjupande, breddande och inspirerande. Mastern har gett mig modelleringen och förmågan att kunna designa egna verktyg. Den har kommit till stor nytta i mitt dagliga arbete.

Freja Sovelius

Utvecklingskonsult och certifierad coach, egenföretagare, Göteborg

Mastern är en mycket bra utbildning som jag kan rekommendera till alla. Den både fördjupar och vidareutvecklar vad jag lärt mig under grundutbildningen.

Jan-Erik Rosell

Managing Partner, BIFAB, Göteborg

Masterutbildningen är fantastiskt utvecklande. Den har gett mig en bred förståelse för mänskligt beteende och tänkande.

Kjell Wolff

Konsult, företagare, Kungsbacka

Jag gick master särskilt för modellering- och designmomenten, och för att jag ville äga mer av det jag redan lärt mig. Mastern har bestått av prestigelöst lärande och dialog – toppklass. Man går från verktygskunskap till kompetens. Det bästa med utbildningen har varit 3K: kvalitet, kurskamraterna och kursledningen. Full pott! – Om några år kanske jag till och med vill gå en trainerutbildning.

Pär Karlsson

Verksamhetsutvecklare, Trafikverket, Borlänge

Jag hade förstått på andra att mastern skulle vara bra och jag tror att spanienveckan gjorde den ännu bättre. En veckas internat i Andalusien var en häftig upplevelse. För mig var det bästa med master all go´ feedback jag fått från mina underbara kurskamrater. Utbildningen har gett så mycket mer än bara en "verktygslåda" att jobba med. Det är en lära-för-livet-upplevelse som är svår att beskriva med ord men det känns i hela kroppen. Suveränt!

Pia Holmberg

Informationsansvarig, Gothia Akademi, Göteborg

Det bästa med mastern var kvalitén på innehållet och att tempot var lika högt som i grundutbildningen. Man kan jämföra grundutbildningen med att lyfta ett glidplan, Mastern gav trygghet i luften och kunskap kring hur man tryggt kan följa uppåtvindarna. Mastern ger "core training" för att förstå sig själv och andra samt utveckla sin kommunikationsförmåga

Ilkka Tähtinen

Konsult och förändringsledare, Qualisec AB, Landvetter

Jag valde att gå mastern för att jag ville bli mer säker och eventuellt i framtiden gå trainern och köra utbildningar. Jag tycker att Andalusienveckan var helt fantastisk. Att vara så fokuserad i en hel vecka på en sådan plats i Andalusien var otroligt bra. Man lärde sig så otroligt mycket på ett underbart sätt. Det var bra att en del av utbildningen var på hemmaplan och en del borta - helt rätt. Jag tyckte också mycket om att lära mig att designa egna mönster. Master har gett mig större och djupare insikt, säkerhet och frihet. Mycket bra och inspirerande! Jag kan!

Cathrine Rydqvist

Facklig representant, Volvo Cars, Göteborg

Jag gick mastern för att jag ville fördjupa mina kunskaper. Andalusienveckan var underbar och all tid vi kunde lägga på att i lugn och ro coacha varandra gav så mycket att den förändrade mitt liv i en mycket positiv riktning. Modelleringsprojektet var en annan höjdpunkt. Jag använder mycket av det jag lärt mig från dem jag modellerat. Mastern överträffade mina förväntningar, jag har mycket bättre helhetsbild nu och känner verkligen att jag har kommit till en helt annan nivå än efter grundutbildningen. Utbildningen har gett mig säkerhet, vidgad förståelse, överblick och förmåga att improvisera och se sammanhang. Mastern har varit ett fantastiskt sätt att gå vidare inom det här området. MYCKET bra! Jag har lärt för livet! Detta är den bästa utbildning jag gått!

Maria Bohlin

Egenföretagare, Kalvsund

Masterutbildningen är mästerlig, utvecklande och genuin. Ett nästa naturligt steg för att bredda och fördjupa sina kunskaper och färdigheter - och vilket steg!! :)

Åsa Molnar

VD / seniorkonsult, Coachworks, Örebro

Mastern skapar ytterligare en dimension för mig som coach, den ger frihet och skarpare resultat.

Jenny Andersson

Professionell Coach PCC, Jenny Coach, Göteborg

Mastern är den andra halvan av NLP, som samtidigt befäster den första halvan. Utbildningen har gjort att jag hållit NLP-grytan kokande. Nu känns det som att jag aldrig kommer att släppa taget om kunskapen.

Roger Bengtsson

Master Practitioner, www.självdisciplin.nu, Kristianstad

Mastern ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper. Här designar du egna verktyg, reflekterar över anpassningar och utmanar dig själv. Du lär dig även modellering och andra kraftfulla verktyg. Mastern har gett mig en säkerhet och trygghet i att jag kan det här och att det finns oändligt mer att lära - en underbar kombination!

Anna S. Vilkas

Senior Partner & Executive coach, Sumo Business development AB, Billdal

Jag började denna utbildning ca två år efter att jag var klar med grundutbildningen. Några saker behövde jag repetera men det var egentligen inget problem med det. Det har varit en utvecklande och givande utbildning i en härlig liten grupp. Väldigt bra upplägg och mycket användbart material.

Linda-Marie Haglund

Konsulent i Nets, Nets, Oslo, Norge

Jag började utbildningen direkt efter den första terminen på grundutbildningen och det har varit toppen att få allt i ett svep. Utbildningen har både fördjupat och breddat min kunskap. Tack för allt! Det har varit magiskt!

Johannes Nygren

Föreståndare på HVB för ensamkommande barn, Livsanda Care AB, Göteborg

Ännu en nivå som leder till att jag blir flexibel och förstår helheten på ett ännu bättre sätt. NLP-coachutbildningen är verkligen skillnaden som gör skillnaden, och den ger verkan både på mig själv, mina nära och mina kunder.

Malin Emilsson

VD, coach och utvecklingskonsult, Kraft & Balans (Skövde AB), Skövde

Utbildningen cementerar den grund som redan finns samtidigt som din fingertoppskänsla och auktoritet blir självklar. Det bästa är att du blir bekväm med att vara både följsam och kraftfull.

Thomas Borg

Organisationsutvecklare/coach, arbtetslivsresurs, Vimmerby

NLP-coachutbildningen ger en underbar fördjupning som skapar förståelse där man fortsätter utvecklas i en underbar miljö. Otroligt givande och insiktsskapande.

Jonatan Andersson

Projektledare/strateg., Ragn-Sells, Göteborg

NLP på riktigt! NLP-coachutbildningen har gett mig det jag var ute efter redan 2001 då jag kom i kontakt med NLP för första gången. Fantastiskt bra.

Lars Cronehag

Konsultchef - mental optimering, WE consulting - Cronehag coaching, Göteborg

Det vi lär oss funkar och är otroligt intressant. Detta är det bästa jag gjort!

Madeleine Fiedler Andrén

HR, Bluetest, Göteborg/Kungälv

Masterutblidningen har varit lärorik, inspirerande och utmanande. Den breddar kunskapen och syr ihop säcken. Mycket bra - som allt vi gjort på GA.

Jan Hallgren

Göteborg

Det är i mastern man får lära sig de mest intressanta verktygen. Bitarna faller på plats och man får helheten.

Linda Emanuelsson

HR Ansvarig, Tools Sverige AB, Göteborg

Det är med den här utbildningen som det roliga börjar!

Tomas Amlöv

Egenföretagare, Timelock film AB, Ljungskile

Det var 4-5 år sedan jag gick grundutbildningen och nu var jag redo att ta nästa steg. Den här utbildningen har gett en underbar fördjupning och satt grunden i ryggraden. Så bra!

Lina Molander

ICF Professional Certified Coach (PCC), Certified NLP Master Practitioner, egen frilans, Falun

“I am still learning.”

Michelangelo